Wednesday, September 14, 2011

sempoi~~~~~~

((nak share sumthinng))

1)Go to Google,and type 'Google Gravity'.

2) Click on the 1st result that appears i.e. Google Gravity



3) Wait 2 seconds. Something cool will happen!


4) Play with it for a while.


5) Then write any word in the Google search bar and press Enter.
... ... 

6) Wait and see. Something even cooler will happen. Awesome!!

If you liked it, copy and share with all your friends.


salam uollls..

senyum dulu aih...

http://www.smileycodes.info
hehehehe
http://www.smileycodes.info

taaaarrrraaaaaa


cover page for industrial training report format UMP la ni....

alhamdulillah saya dah siap and already submit it kat SV (supervisor LI) td.. 

hehehe

lega sikit rasenyer...

tapi....

tak selesai lagi pasal LI cik ira ni..

coz nanti akan ada presentation plak.

dah lah kne present depan 3 panel..

mmg terbaek lah.. format baru LI ni...

so tunggu je lah bile dieorg umumkan tarikh for presentation 2..

buat je ape yang dieorg mintak..

kan3x..

.......................................................................................

somel tak header baru blog cincai cik ira ni..

hehehe

colourful bagai, kan???

hahahahaha...




http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info



ni gambar kat atas EWT (eleveted water tank 50m) 

naik atas ni untuk amik  progress picture kat site ni...



tinggi ni tau.....
tyme nak pnjt 2, siap kne bhnti tgh jalan... coz lenguh kaki..
hihihi